OSNIVANJE DOO ILI PREDUZENITKA

Redosled koraka:

BESPLATNO OSNIVANJE FIRME.

Za klijente koji će poveriti vođenje knjigovodstva našoj agenciji, osnivanje firme je besplatno.

OSNIVANJE PREDUZETNIČKE RADNJE ILI AGENCIJE!

OSNIVANJE PREDUZEĆA DOO!

Osnivanje DOO firme, preduzetničke radnje ili agencije traje samo 2 dana, osnivanje elektronski za 24h!

NAŠI KLIJENTI SU IZ CELE SRBIJE I INOSTRANSTVA!

Ukoliko se odlučite da nam ukažete poverenje prilikom osnivanja Vaše firme – doo, preduzetičke radnje ili udruženja, potrebno je sledeće: 1. Dostavite neophodne podatke na sledeci način: popunjavanjem online forme, putem mejla idealbonitet@gmail.com ili nas pozovite na 063/8190-167. 2. Kontaktiraćemo Vas i nakon toga pripremamo potrebnu dokumentaciju. 3. Dogovaramo sa Vama vreme i mesto overe dokumentacije. 4. Vi ili naša agencija predaje dokumentaciju u Agenciju za privredne registre i prati postupak do kraja. 5. Obaveštavamo vas kada se registruje firma i upućujemo Vas za dalje korake.

Osnivanje firme za strance u Srbiji (klijente koji ne zive u Srbiji)

Živite van granica Srbije, a želite da registrujete firmu u Srbiji? Imajući u vidu potrebu klijenata za uštedom vremena i smanjenjem troškova boravka u Srbiji, pružamo vam mogućnost da registrujemo firmu u vaše ime na osnovu ovlašćenja koje ćete overiti u vašoj matičnoj zemlji. U ovom slučaju, mi ćemo registrovati firmu na osnovu vašeg ovlašćenja. Vi nama pošaljete podatke na osnovu kojih mi pravimo ovlašćenje i šaljemo vam ga putem emaila. Vi ovlašćenje potpisujete i overavate u vašoj zemlji, i šaljete nam ga poštom (običnom ili brzom – DHLFedexUPS). Na osnovu ovlašćenja, mi ovde podnosimo zahtev za registraciju firme u Agenciju za privredne registre. Samo 2 radna dana od podnošenja zahteva, firma će biti registrovana u Agenciji za privredne registre.

Potrebna vam je adresa za sedište firme u Srbiji –virtuelna kancelarija?

Ukoliko vam je potrebna privremena ili stalna adresa sedista firme, vašu firmu možete registrovati na našu adresu u Srbiji. U ime vaše firme ćemo primati i prosleđivati vam kompletnu poštu. Poštu vam prosleđujemo skeniranu – emailom, ili putem pošte (obične ili brze).