Novi EU Program Prilike za Žene i Mlade Početnike u Poslovanju: Kako Vam Možemo Pomoći?

Poštovani klijenti i saradnici,

Želimo da vas obavestimo o izvanrednoj prilici koja dolazi od Programa Evropske unije (EU) za lokalni razvoj EU PRO Plus, sprovedenom u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije.

Ovaj program, sa fokusom na podršku ženama i mladima koji tek ulaze u svet preduzetništva, nudi bespovratnu finansijsku podršku za nabavku opreme i uvođenje usluga. Ovim se želi podstaći preduzetništvo i zaposlenost, posebno u 43 nedovoljno razvijene opštine koje su deo ovog programa.

Ako spadate u kategoriju mladih između 18 i 30 godina, nazaposlenih žena ili ste preduzetnik koji je osnovao svoje preduzeće 2022. godine ili kasnije, ovaj program može biti prilika da vaše poslovne ideje postanu stvarnost!

Znamo da je proces aplikacije i vođenje projekta ponekad komplikovano. Naš tim stručnjaka je ovde da vam pomogne! Nudimo konsalting i podršku u sledećem:

  • Savetovanje o prijavi i potrebnim dokumentima.
  • Računovodstvena podrška i savetovanje o finansijskim aspektima projekta.
  • Asistencija u registraciji odgovarajućeg privrednog subjekta.

Pozivamo vas da se pridružite info-sesijama tokom avgusta 2023. godine da biste saznali više o ovom programu. Detalji su dostupni na www.euproplus.org.rs.

Za dodatne informacije ili kako biste započeli proces sa našim timom, slobodno nas kontaktirajte.

S’ poštovanjem,

Ideal Bonitet doo