Otkrijte Poreski Raj u Srbiji uz IDEAL BONITET DOO: Ključ Uspešnog Poslovanja za Preduzetnike!

Da li ste znali da Srbija nudi pravi „poreski raj“ za preduzetnike kroz sistem paušalnog oporezivanja? IDEAL BONITET DOO je tu da Vam pomogne da maksimalno iskoristite ovu pogodnost!

Kada osnivate ili registrujete svoje poslovanje u Agenciji za privredne registre (APR), važno je da se odmah opredelite za paušalno oporezivanje. Ukoliko propustite ovaj korak, za tekuću godinu nećete moći da se opredelite za ovu opciju. Kontaktirajte nas ukoliko Vam je potrebna pomoć oko registracije.

Ne brinite, mi smo tu za Vas! Možemo Vam besplatno odraditi registraciju ukoliko se odlučite za saradnju sa našom agencijom. Prilikom registraije APR automatski obaveštava Poresku upravu o Vašoj odluci za model oporezivanja, pa nema potrebe za dodatnim zahtevima. Šta više, Poreska uprava Vam šalje elektronsko rešenje o utvrđenim obavezama za porez i doprinose u roku od svega 48 sati. Zvuči brzo i jednostavno, zar ne?

Vaša obaveza je da platite fiksni iznos poreza i doprinosa (tzv. paušal) svakog meseca, bez obzira na ostvareni prihod. To znači da ćete svakog meseca plaćati isti iznos, čineći upravljanje finansijama mnogo lakšim.

? Specijalna ponuda! ? Kontaktirajte nas putem mejla za bilo kakav besplatan savet oko pokretanja vašeg biznisa. Takođe možete da koristite poreski kalkulator za izračunavanje visine Vašeg paušala. Visina zavisi od Vaše delatnosti i lokacije poslovanja, a s nama je lako saznati tačan iznos.

[Slika: Kalkulator paušalnog poreza i doprinosa]

Ako već poslujete i razmišljate o prelasku na paušalno oporezivanje sledeće godine, imajte na umu da morate podneti zahtev elektronski, preko portala ePorezi do 31. oktobra tekuće godine.

Budite oprezni: ukoliko Vaši godišnji prihodi premaše 6.000.000 RSD, bićete obavezni da vodite poslovne knjige. Takođe, ukoliko pređete limit od 8.000.000 RSD za PDV u prethodnih 12 meseci, obavezni ste da vodite knjige odmah od narednog dana.

Oni koji se ne registruju u APR, poput advokata, imaju nešto drugačiji proces. Dužni su da podnesu zahtev za paušalno oporezivanje u roku od 5 dana i da predaju poresku prijavu na Obrascu PPDG-1R.

Ne propustite ovu priliku da unapredite svoje poslovanje uz stručnu podršku IDEAL BONITET DOO. Paušalno oporezivanje u Srbiji je prava prilika za sve preduzetnike da ostvare značajne poreske olakšice. Kontaktirajte nas danas i krenite putem uspešnog poslovanja! ??